La grip porcina un virus de laboratori?

dilluns, 27 d’abril del 2009 ·

El pànic no només s’ha estès per Mèxic sinó a mig món confirmant-se el primers casos a Catalunya.

Aquest virus es transmet d’humà a humà i afecta a persones joves i sanes.

És un virus que no s’havia vist mai fins ara, és un mescal de virus de la grip humana, grip aviar i grip porcina. També s’han donat casos d’infectats als Estat Units que no han tingut cap tipus de contacte amb els porcs. Tot això fa que se sospiti que aquest virus sigui de laboratori.

“ Funcionaris del CDC detectaven el virus amb una combinació única de gen que no s’havia vist fins ara ni amb les persones ni porcs”

La situació actual és de descontrol i pànic a Mèxic, amb l’exèrcit al carrer, els Estats Units de moment està controlat i la resta del món s'està a l’espera.

Les conseqüència encara no es poden determinar, a part del patiment i víctimes humanes, falta avaluar com afectarà a la economia, sobretot en els països més afectats – ja es senten veus dient que això potenciarà la crisis, de fet, vaig llegir un cop que la grip aviar va alentir el creixement dels països afectats entre 5 i 10 anys – recordeu que el país més afectat va ser Xina.

També m’ha està fent por el moviment de les multinacionals, en concret la qui manega la vacuna del Tamifu (de moment és la principal alternativa)- Sabeu que Donald Rumsfel i George Shultz son un dels principals defensors d’aquesta vacuna? – aquest dos personatges no m’ inspirant gaire confiança.

Hipòtesis sobre l’aparició d’aquest virus:


- Una mutuació natural i casual (ufff...)
- Un error o mala manipulació de l’alimentació dels porc (els animals menjant merda, però per mutar un virus?.. uff)
- Un error de laboratori (uff...)
- Intencionat amb un fi concret (uff, uff, uff...)

Que en penseu vosaltres?

Seguiré atent.

Esperem que aquest brot acabi abans possible.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter