Per què la Unió Europea Bloqueja i sanciona Iran?

dimecres, 2 de juliol del 2008 ·

Fa temps que veig un possible conflicte militar a Iran, segurament la gran reserva del futur en petroli – si petroli una altra vegada.

Que hi trobem a Iran entre d’altres coses:


1.- Un de les reserves més grans de petroli
2.- Una potencia a la zona, i que pot fer obra a Israel, sobretot si te força nuclear
Aquests 2 motius són dels 3 principals més importants de la guerra del golf (l’altre es fer pujar el preu del cru)
3.- Iran és el país de referència en el món islàmic, sobretot un cop desaparegut l’imperi otomà.
4.- · Punt estratègic geogràfic per enviar tot el petroli d’orient mitjà cap a la india i xina.

Per què el bloqueig?

Per empobrir el país per després maxacar-lo amb més facilitat

El motiu - de risa!

Pakistan, Israel, EUA tenen armament nuclera i Iran no pot, per què? és una excusa per atacar-los. Sempre ha d'haver-ne una, com l'nvasió de Kwait, 11-s, etc...

2 comentaris:

Luis ha dit...
9 de juliol del 2008, a les 20:37  

Hoy han probado con éxito misiles de largo alcance (2.000 km), con lo que pueden llegar a Israel y eso son palabras mayores; el presidente ha dicho que como le ataquen "borrará" a Israel del mapa... otra pieza del puzzle que se pone en su sitio.

Anònim ha dit...
24 de juliol del 2008, a les 13:55  

luis, no et creguis tot el que diu la tele. Millor encara, ni te la miris (si no és que si vols patir sobredosi d'intoxicació). Encara que fos veritat lo dels míssils, amb prou feines serien poc més que V2 de la 2 Guerra Mundial millorades (o no), res comparat amb l'arsenal nuclear sionista. I sobre les declaracions... si no les pots sentir i entendre en l'idioma original no te les creguis. En general.

Un exemple "tonto": Arzalluz mai va dir allò de l'RH- per justificar la independència basca (ell el té +). La premsa només vomita mentides interessades.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter