Sintonia Alfa: André Malby

dilluns, 12 de maig del 2008 ·

Uns dels convidants més recordats de Sintonia Alfa, per mi tot un referent. Mai sabies de que aniria el programa, ell anava a la seva. M'agradaria la seva. M'agradaria aconseguir el primer que va aparèixer, el recordo vagament, anava sobre qui domina el món (crec que és un dels millors).


13 comentaris:

Anònim ha dit...
15 de maig del 2008, a les 23:16  

Moltes gràcies per aquest programa. Una mica extrany aquest personatge. Molt bé.

Jo recordo que hi havia alguns programes sobre ovnis molt interessants. En tens algun?

Enric ha dit...
18 de maig del 2008, a les 21:57  

Hem sembla que tinc un parell més d'onvis i un altre del Malby. Espero en breu penjar-los.

Salut Eduard!!

sergi ha dit...
27 de maig del 2008, a les 19:43  

Hola he sentit el programe q al recordo d quan el van fer...
Pero el meu comentari es si sabeu si Andre Malby esta viu o va morir?
Dew

Enric ha dit...
31 de maig del 2008, a les 9:43  

Em sembla que no està mort. Tinc un programa més del Malby quan pugui el penjo.

Salut!!

blancalaya ha dit...
9 de juliol del 2008, a les 21:33  

Per a qui pugui interessar tinc practicament totes les gravacions de Sintonia Alfa i Arxiu Secret, des dels inicis, el problema esque les gravacions son en cintes de cassete i no se com recomvertir-les en cd. Si alguna bona anima m'ho sapigués explicar posiblement ens en podriem beneficiar tots.
Ha per cert! m'ha emocionat molt descobrir questa pàgina, crec que la feina d'investigació que va estar fent Andreas Faber Kayser d'alguna manera segueix, si mes no els seus programes demostren que van calar fons...


fins la propera! Laya

Enric ha dit...
21 de juliol del 2008, a les 16:23  

Otras Laia tindràs un material brutal, intentaré ajudar-te amb el tema de les cintes. Què sàpigues que Catalunya Ràdio no disposa d'aquest material. Segons en van dir per email, SIntonia Alfa no es guardava ja que era un directe en aquell temps no es disposa de la tecnologia per fer-ho. NO M'HO CREC, potser el volien dir que no poden penjar-los a la web JA que son sistemes incompatibles TAMPOC M'HO CREC, potser és massa feina M'HO CREC, No hi ha interès M'HO CREC.

Luis ha dit...
30 de juliol del 2008, a les 8:56  

Hola Blanca,
Desde luego tienes un tesoro que sería una lástima que se perdiera; pasar las cintas a CD es sencillo; de hecho yo me pasé las mías hace unos años ante el peligro de que se deteriorasen (pasa lo mismo con los VHS).
Se necesita un equipo de música que cuente con amplificador y pletina de cassettes, un ordenador y el programa NERO que incluye la utilidad Nero Wave. El amplificador y el ordenador se conectan mediante un cable tipo RCA (las clavijas de toda la vida de color rojo y blanco) conectado en la salida AUX del amplificador y en el otro extremo una clavija tipo miniJACK que se conecta en la entrada de la tarjeta de sonido del ordenador.
El programa Nero se encarga del resto (o cualquier otro programa que tenga captura de sonido).
Si lo ves muy complicado, me ofrezco a hacer la conversión al menos de todos aquellos programas que no tiene Enric. No sé si tienes hecho un catálogo. La idea sería recopilar los 200 programas en un solo DVD con menú incluido.
Hasta la próxima.

G ha dit...
11 de setembre del 2008, a les 0:28  

Hola a tots, i especialment a la Laia (tens un material molt valuós des del punt de vista intelectual, que a molts ens agradaria compartir).

L'André Malby, no es cap personatge extrany. Es un terapeuta, mestre en plantes medicinals, en estats de consciencia, un expert en grups de poder mundials (ha colaborat amb el Mosad israelí), un intelectual en el mes ampli sentit de la paraula.

No esta mort, pero ja no viu a Catalunya, despres de que li cremessin la masia de la Garrotxa, i la mort del seu amic Andreas, soposo que no li quedaven gaires ganes de quedar-se per aqui. Jo crec que tornara algun dia.

Si algu vol saber mes o compartir mes dades, no dubteu a consultar-me.

Anònim ha dit...
30 de setembre del 2008, a les 21:58  

Hola amics!

Primerament felicitar-te Enric per la teva iniciativa de compartir programes de l'Andreas i també per la idea del teu bloc.

Per una altra banda, m'agradaria comentar que he obert un podcast on he començat a "penjar" els programes que estic passant de cinta a mp3 de "Que volen aquesta gent?", "Sintonia Alfa" i "Arxiu Secret".

Fins aviat.

Anònim ha dit...
30 de setembre del 2008, a les 22:00  

Per cert, l'enllaç al podcast és:

http://mundodesconocido.wordpress.com

Anònim ha dit...
7 d’octubre del 2008, a les 0:11  

Salut a tots amics,
m´ha sorprés molt trobar aquest blog i veure que hi ha tants programes de l´estimat Andreas Faber-Kaiser. Us he de dir que tinc un munt de cintes amb els programes d arxiu secret i sintonia Alfa .Alguns ja els he passat a cd.En tinc molts i es molta feina i no tinc massa temps.De totes maneres ,si en busqueu algun en concret el més probable és que el tingui.Crec que és un bon homenatge a l´Andreas fer difusió de tot el seu treball.
Salut i sort !!

Carles ( carles@tales.cat )

Anònim ha dit...
5 de febrer del 2009, a les 20:42  

Hola nois,

estic buscant si algu te el primer programa de sintonia alfa en que intervenia com a convidat l'Andre Malby sobre el rei del mon.
Puc oferir un cd amb 600 megues sobre governs ocults que inclou els programes d'En Faber Kaiser entre d'altres. krisland@msn.com

Salut

Anònim ha dit...
17 de febrer del 2009, a les 13:28  

L'Andre Malby es mort. Va morir a Andalusia on vivia fa pocs mesos.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter