Col•lapse WTC

dimarts, 12 de febrer del 2008 ·

Els atemptats del 11 de setembre de 2001 a Estats Units, estan clarament dirigits a obrir un nou període en l’evolució política i econòmica de la nostra societat – Crec que queda força demostrat que el que va passar aquell dies basa en un gran engany- Sempre que no vulguis ser enganyat.

Per els incrèduls o no, podeu visualitzar el següent vídeo. Es pot veure com a mesura que es va col·lapsant el WTC es van produint un seguit d'explosions – Aquests es produeixen degut el mateix col·lapse o les explosions provoquen col·lapsament l’edifici? Vosaltres mateixos. També podeu veure com expliquen els bombers l’ensorrament dels edificis – és molt clarificador.

Aquest post és el primer sobre el 11-S i de les seves conseqüències. Amb el següent vídeo estrenem el nou canal de Paranoia Humana: Paranoia Channel.



3 comentaris:

Anònim ha dit...
28 de febrer del 2008, a les 0:37  

no deixis d'introduir noticies. Estem encantats de poder-te llegir.
La ràdio a la carta

Luis ha dit...
2 de juny del 2008, a les 21:13  

El presidenciable Obama (no confundir con Osama) se ha borrado de la iglesia que profesaba porque un reverendo ha dicho que los atentados del 11-S fueron obra de los EEUU.... Chúpate esa! la lástima es que si gana Obama me temo que va a ser más de lo mismo.

Luis ha dit...
6 de juny del 2008, a les 21:07  

Ha comenzado la pantomima deeeel.... "juicio" contra 5 de looooos .... "autores" deeeeel ...."atentado" del 11-S; lo siento pero no puedo seguir de la risa que me da.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter