Sintonia Alfa: I guerra del Golf (finals de 1990 o principis de 1991?) Programa 99.

divendres, 25 de gener del 2008 ·

Disposeu en aquest post diversos talls d’un dels programes de Sintonía Alfa sobre el primer conflicte de la Guerra del Golf. Aquest es va realitzar abans de l’invesió Nord Americana i de la ONU sobre Kwait.

El programa tracta sobre els orígens del conflicte i si està planificat - és una guerra anunciada? Els convidats són: Eliseo Bayo i Ismael Medina.

Aquest programa es podria fer avui, és totalment vigent. És increïble veure que les coses no han canviat respecte a fa 20 anys, i que les prediccions que comenten es van complint. En aquell temps el patroli va passar de 18 a 30 dòlars, en poc temps la gent que manega el patrolí va multiplicar per 2 els beneficis, igualment ha passat amb la segona guerra del Golf

Es parla de la conspiració dels il·luminats i de la planificació d'aquesta guerra, dins d'un pla que ja fa moltes dequedes que està en marxa. Fan esment de la carta entre Giuseppe Manzzini i Albert Pike en les quals es parlar de la planficació de la primera, segona i tercera guerra mundial (en la que els convidats inclou aquest conflicte), de les seves conseqüència i motivacions (com crear l’estat d’Israel a Palestina i de la creació d’un bloc comunista i finalment la destrucció de la nostra societat) .

Aquesta carta està disponible a la British Library i la data és del 22 de gener de 1870.

Podeu escoltar 2 fragments del programa. (No està sencer i la qualitat és bona):


1 comentaris:

Anònim ha dit...
27 d’agost del 2008, a les 11:15  

Malauradament l'enllaç per poder escoltar el programa no funciona i ens hem quedat amb les ganes.

Sergi.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter