Síntonia Alfa: Introducció

dijous, 1 de novembre del 2007 ·

Coneixeu l'obra d'Andreas Faber-Kaiser (1944-1994) ?? Doncs val molt la pena. A finals dels any 80's i 90's feina un programa de ràdio a Catalunya Ràdio els diumenges a de 24 a 2 de la nit - Sintonia Alfa. Portava quantitat de convidats molt interessants i parlaven d'uns temes que en lloc els he pogut sentir amb tanta llibertat. Una de les finalitats del programa era obrir els ulls a la gent, intentar veure la realitat que ens envolta, no la que volen que veiem, per tal de ser millors persones i ajudar a fer una millor humanitat.

El trobo molt a falta, a ell i els seu programes, enyoro d'aquells diumenges a la nit amb la ràdio al llit.

Un dels motius d'aquest bloc és la recopilar aquells programes i comentar-los. És molt difícil trobar-los ja que segons en va fer saber Catalunya ràdio no tenen registrats el programes per què eren en directe, i clar als anys 90's no existien les cintes ni cd's !?

Jo he trobat forces programes i us els aniré comentant, alguns tenen més de 10 anys, però són molt i molt actuals, alguns són brutals i els he escoltat diverses vegades i sempre em sorprenen. Els he trobat per emule, i com que no estan enlloc, em sembla que no és il·legal intercanviar-los.

Si voleu recopilar informació sobre Andreas Faber-Kaiser us recomano la pàgina web fet pel seu fill http://personal.telefonica.terra.es/web/fir/

PD: durant un l'estiu de 1991 va realitzar el programa Arxiu Secret.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter