Per què no viatge l'home a la lluna?

divendres, 22 d’agost del 2008 ·

Fa temps que em pregunto, per què no s'han fet més viatges a la lluna? D'entrada és qüestionat per molts que l'home hagi trepitjat el nostre satèl·lit - Sóc de l'opinió que si.

La NASA va crear el programa Apol·lo per arribar a la Lluna. El 20 de juliol de 1969 es va aconseguir. Es diu que un cop allà els astronautes es van trobar que no estaven sols!!! a part de les pedres lunars havia quelcom més. Fins i tot la transmissió televisiva no va ser en directe com molts creiem, sinó amb uns minuts de diferit per tal de poder treure informació si calia, és a dir, que ja sabien que es trobarien amb alguna sorpresa.

L'ufòleg mexicà Jaime Maussan , actualment un dels investigadors més prolífers sobre del tema ovni, ens presenta un petit documental sobre la conversa real entre Neil Armstrong i el control de la NASA. Jutgeu vosaltres mateixos, però crec que uns dels motius de que no s'ha tornar a la lluna és que està habitada, o no?

1 comentaris:

Luis ha dit...
1 de setembre del 2008, a les 17:26  

Ya hace tiempo que salió a la luz dicha grabación y pese a ello, que yo sepa, no han sido confirmadas; el astronauta lo niega (el famoso puñetazo a un periodista) pero con un análisis de la voz creo que saldríamos de dudas. El comandante de aviación José Antonio Silva, que escribió MISTICA Y MISTERIO DE LOS OVNIS explica que cuando estaba en el centro de control de Madrid, obligaron a todo el personal no perteneciente a la NASA a salir de la habitación cuando se produjo el famoso corte de comunicaciones. Por cierto, en la grabación dice que la luna se parece al desierto de EEUU... hombre eso es nombrar la soga en casa del ahorcado.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter