Síntonia Alfa: Societats Secretes – Ramon Hervas i Andreas Faber-kaiser

dissabte, 5 d’abril del 2008 ·

Aquest programa tracta de les Societats Secretes, més concretament de qui domina el món i quines intencions tenen, els anomenats Il·luminats. El convidat és Ramon Hervas un gran especialista sobre aquest tema i també sobre la vida de Jesús. Sembla mentida, però aquests dos temes estan força relacionats, i en aquest programa ho explica una mica.

Ramon Hervas diu que en aquell moment Catalunya es presa d’una d’aquestes societats, per desgràcia la darrera pregunta era el motiu d’això i per desgràcia va quedar sense respondre. Ramon Hervas quan fa esmena de la importància de Catalunya en la història,fins hi tot explica que Jesús segurament va viure a Catalunya (hi ha una altra teoria encara més heavy però ja la comentaré quan toqui) ja que segons els seus estudis hi tenia família, tot això ho relaciona amb el naixement del seu fill a terres catalanes – Resumin que no és el tema d’aquest programa: us sona el llibre el Codi Da Vinci? Doncs va par qui el tema, canviant França per Occitània i Catalunya.Són molt recomanables els seus llibres.

També disposo de 2 programes d’en Sebastià d'Arbó “Catalunya Màgica”que tenen com ha convidat en Ramon Hervas – Estan molt bé !! Societats Secretes – Ramon Hervas i Andreas Faber-kaiser

Acabant el tema sobre Catalunya, darrerament he llegit i estudiat forces coses sobre la seva història, i que no només ha tingut la importància com a poble que contínuament s’amaga i es despreciada (els primers:els propis catalans) sinó que aquesta ha estat cabdal per l’història de tots – Potser algun dia desenvolupo i explico el que sé i crec sobre això.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
30 de maig del 2008, a les 22:08  

Hola enric,

no he pogut descarregar el programa!!!
podries revisar-ho?

Merci!

A.

Pepe317 ha dit...
2 d’agost del 2008, a les 11:46  

Hola,
Primerament gràcies per aquestes "maravelles" que ens aportes.

Tots els seguidors de l'Andreas t'ho agraïm.

Tanmateix, tinc el problema de no poder descarregar els arxius de File Dropper, els enllaços que has posat et direccionen a la pàgina principal.
Si poguéssis arreglar-ho, t'ho agrairia moltísim.

Gràcies i rep una cordial salutació

Josep
BCN

Anònim ha dit...
3 de setembre del 2008, a les 8:38  

No funciona la descarrega del MP3...

Si us plau puja els MP3 a: megaupload.com o rapidshare.com, son els 2 llocs que millor funcionen.....

Per cert, increible blog! un dels millors! bona feina! bons continguts i bons MP3!

Enric ha dit...
5 de setembre del 2008, a les 16:31  

La propera setmana mi poso, estic recuperar altres programes que no es descarreguen bé. El problema és que cerco un lloc on poder allotjar-los gratuïtament i amb garanties. Actualment els estic passat a skydrive de Microsoft.

Salut !!

PD:segurament ha inicis de la setmana vinent penjaré el programa estrella d'Arxiu secret.

Sobre Paranoia Humana

Comentem notícies d'actualitat o no, de política-conspiratives, ufològiques i d'altres temes, amb un punt de vista molt personal. També comentem llibres, articles, pel•lícules, pàgines web, documentals, etc.

Twitter